Bulevardi 15, 00120 Helsinki / Avoinna sopimuksen mukaan (9-18)
puh. 050 5500 630 / info@radicalepil.fi

Tietoa meistä

Radical’Epil-hoitolan palvelut ja tuotteet

Radical’Epil-hoitolan palvelut perustuvat valoimpulssihoitoihin. Valoimpulssi on lempeä ja turvallinen tapa poistaa ihokarvat ja nuorentaa ihoa. Radical’Epil-konsepti on peräisin Ranskasta ja myös laitteemme on ranskalainen kovaan käyttöön ammattilaisille tehty laite.

Hoitolassa tehtävien hoitojen lisäksi myymme kauneuteen ja terveyteen liittyviä tuotteita joita voi ostaa hoitolastamme tai verkkokaupastamme.

Radical’Epil

Radical’Epil-tuotemerkin alla tarjoamme turvallisella ja tehokkaalla valoimpulssiteknologialla (IPL) tehtäviä hoitoja, joita ovat ihokarvanpoistot ja ihon nuorennus. Hoidot sopivat sekä naisille että miehille ja koko keholle. Asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme paneutuu asiakkaan tarpeisiin huolella. Olemme keskittyneet valoimpulssihoitoihin, joten voit luottaa osaamiseemme ja vahvaan kokemukseemme. Radical’Epil-hoito poistaa häiritsevät ihokarvat vuosiksi, jopa lopullisesti. Voit nauttia elämästä ilman jatkuvaa karvanpoistoa, tulehtunutta ihoa ja sisäänpäin kasvavia karvoja.

Lue lisää valoimpulssihoidoista

Toinen valoimpulssihoitomme, ihon nuorennus, elvyttää ihonalaista kollagenituotantoa ja siten häivyttää juonteita tekee ihon kimmoisammaksi. Ihon nuorennushoitoja tehdään kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja kämmenselkiin.

Lue lisää nuorennushoidoista

JOIK

Luonnonmukaista kosmetiikkaa valmistava JOIKin tuotteet valmistetaan käsin pieninä erinä ainoastaan parhaista mahdollisista raaka-aineista erinomaisen laadun varmistamiseksi ja jotta hemmotteluhetkesi olisivat täydellisiä. Kaikki JOIK-tuotteet ovat ihoystävällisiä, ne eivät sisällä parabeenejä, petrokemiantuotteita, sulfaatteja tai muita haitallisia aineosia. JOIKin tuotteita ei testata eläimillä.

Lue lisää JOIK-luonnonkosmetiikasta

Ines de Castilho

Ranskalaisen Ines de Castilhon ihokoruja koristavat Swarovskin kristallit. Ihokorujen suunnittelija, pariisilainen Ines de Castilho haluaa kannustaa kaikkia naisia tuomaan naisellisuutensa esiin ja nauttimaan elämästä. Ines de Castilhon ihokorut ovat turvallisia käyttää, ne on vedenpitäviä, allergiatestattuja ja itsekiinnittyviä. Ihokorut on valmistettu Ranskassa käsityönä.

Lue lisää Ines de Castilhon ihokoruista

Yhteystiedot

Radical’Epil

Bulevardi 15, 00120 Helsinki

puh. 050 5500 630

info@radicalepil.fi

Avoinna sopimuksen mukaan (ma-pe 9-18 välillä).

Ajanvaraus

Voita varata ajan monella tapaa: käytä nettiajanvaraustamme, soita tai lähetä sähköpostia! Katso tiedot kohdasta Yhteystiedot. Myös alla olevalla lomakkeella voit varata ajan tai lähettää minkä tahansa kysymyksen tai viestin meille. Vastaamme nopeasti!

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti